Oma’s gehaktballen

Oma’s gehaktballen

Oma’s gehaktballen Oma’s gehaktballen blijven altijd heerlijk! Niemand maakt ze zoals oma. Maar hoe maak je die dan precies? Hier vind je een handig overzicht van de ingrediënten en de bereidingswijze. Ingrediënten Kleine ui 500 gram gehakt (bij voorkeur half-om-half) Peterselie 1 ei Zout en peper 1 eetlepel mosterd Een beetje nootmuskaat 3 beschuiten Boter Scheutje ketjap Read more about Oma’s gehaktballen[…]

De super gehaktbal

De super gehaktbal

De super gehaktbal Stephans gehaktbal, die wordt geserveerd in een café in Amsterdam, is sinds kort wereldberoemd. Veel mensen trekken naar de hoofdstad, speciaal voor deze gewilde bal. Natuurlijk is dat niet voor iedereen praktisch, dus je kunt het eventueel ook gewoon zelf maken! Ben je benieuwd naar het recept van deze super gehaktbal? Bekijk dan het filmpje! Read more about De super gehaktbal[…]

Sappige gehaktbal

Sappige gehaktbal

De sappige gehaktbal De sappige gehaktbal is het eerste recept dat op deze website geplaatst is. Niet zo gek, want een lekkere sappige bal is natuurlijk niet verkeerd. Je vindt hier de benodigde ingrediënten en uiteraard de bereidingswijze. Ingrediënten Rundergehakt (500 gram) 2 eetlepels Ketjap Manis 1 eetlepel grove mosterd ½ eetlepel zout 1 eetlepel Read more about Sappige gehaktbal[…]